ALLES OVER SLOOPWERK

Veilige en milieuvriendelijke slooptechnieken tegen scherpe prijzen

Ook op het gebied van sloopwerk gaan we bij MET Groep geen uitdaging uit de weg. Slopen lijkt niet moeilijk, maar vereist meer inzicht dan in eerste instantie gedacht. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met slopen, houden van aanpakken en beschikken over veel inzicht. Dit zorgt ervoor dat wij de sloopwerkzaamheden tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Totaalsloop of renovatiesloop: wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het verwijderen van asbest.

Veilig en milieubewust slopen

Bij MET Groep werken we volgens de richtlijnen van BRL SVMS-007. Dit betekent dat we tijdens het uitvoeren van sloopwerkzaamheden kiezen voor de meest veilige en milieuvriendelijke oplossing. Uiteraard gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit. Creatief als we zijn vinden we altijd een oplossing binnen de richtlijnen voor milieu, maar met het beste resultaat. 

  • Zorgvuldige voorbereiding en uitgebreide inspectie.
  • Bij ontdekking van astbest zetten wij deskundig personeel in.
  • Sorteren en verantwoord afvoeren van puin en materialen.
  • Waar mogelijk recycling van materialen.
Offerte aanvragen

Totaalsloop

Geen sloopproject is hetzelfde. Onder de noemer 'totaalsloop' verstaan we - zoals de term al doet vermoeden - het in zijn geheel slopen van een object of gebouw. Dankzij een gedegen aanpak, veilig en milieuverantwoord werken en veel ervaring zijn wij een betrouwbare partij.

Renovatiesloop

Vaak worden gebouwen slechts gedeeltelijk gesloopt, met als doel compleet gerenoveerd te worden. MET Groep beschikt over ruime kennis op het gebied van renovatiesloop. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel met ruime ervaring en veel inzicht.

Asbestverwijdering

Bij de sloop of verbouw van een pand kan asbest een rol spelen. Zit er asbest in uw pand? Dan moet u eerst een asbestinventarisatierapport laten opstellen. Bij MET Groep geven we graag advies over asbestverwijdering en alles wat daarbij komt kijken. Asbestverwijdering kunnen wij op veilige en professionele manier voor u verzorgen.