OVER MET GROEP

We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Als echt familiebedrijf is MET Groep een enthousiaste en betrokken partij voor diverse bouwwerkzaamheden. Wij hebben veel ervaring in diverse specialisaties binnen de diamanttechniek, zoals betonboren en betonzagen. Ook verzorgen we graag uw sloopwerk. Of het nu om totaalsloop of renovatiesloop gaat, we hanteren scherpe tarieven en staan garant voor kwaliteit en service. 

Opdrachtgevers

Ons bedrijf is gevestigd in Diemen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in Amsterdam in omstreken, maar kunnen werkzaamheden uiteraard ook elders in het land uitvoeren. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit projectontwikkelaars en gemeenten. Natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom. Kleine klussen of grote opdrachten: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Dankzij een groot en betrouwbaar netwerk, beschikken wij bij grote projecten over de mogelijkheid om vakmensen in te lenen. 

Milieubewust werken

Veiligheid en milieubewust werken spelen een grote rol binnen ons bedrijf. We dragen zorg voor het beperken van stof- en geluidshinder, scheiden bouwafval en recyclen bouwmaterialen waar mogelijk. Veiligheid zetten we daarbij uiteraard centraal. 

Ons team

Met een enthousiast team werken we dagelijks aan uiteenlopende klussen voor verschillende opdrachtgevers. Alle medewerkers binnen ons team beschikken over ruime ervaring en gedegen kennis. Het teamgevoel dat wij ervaren, is goed terug te zien in de uitvoering van onze werkzaamheden. Samen zorgen we ervoor dat een klus tot in de puntjes verzorgd is. Wanneer we ergens voor gaan, gaan we er voor de volle 100% voor. Een klus is pas klaar wanneer u helemaal tevreden bent en alle puntjes op de i staan. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

 

 

 

 

Onze opdrachtgevers
 

duravermeer.png
eaom.png
burgy.png